Pureen Warehouse Sale

Esok nak pegi Warehouse Sale Pureen YEAY!!!

Suami dah setuju nak pegi. Anak-anak mama tinggal kt taska kejap yer..Tak sesuai nak bawak korang ikut sama. Kang misi mama tak tercapai.. Misi utama nk carik baju untuk Hilda. Last shopping baju dia raya tahun lepas. Huhuhu kesian..Mama pon dh bosan tengok baju2 yg dia pakai tiap hari. Untuk kakak dgn abang, bonus la kot kalau ada. Rasa-rasa mcm banyak baju utk baby compare to toddler, kan?

Hehe excited!! 1st time nk sampai sane.


6 words from u:

*azni* said...

Lydzar,thanx for the info..mknanye sy boleh anta lagi la sbb adik sy jg 3 org jer.. :)

Shu @ Mrs. Hamid said...

Lydzar, thanks for the info, kalau tak baca blog u, memang tak tau.
Mau terjah jugak cari baju baby.

Atia Adina said...

auntie nak gi eh?pegi awal2 tau....kalo pegi lambat nnt dh abis dah baju yang cantik2....kebanyakan org kat situ kan?diaorang rembat jer semua baju...pas tu duduk tepi....buat pilihan yang mana nak & yang tak nak.....baju budak besar tak der

lydzar said...

@*azni* ok dear, just sharing dari member nyer wall post..mayb dorang taknak pengasuh jaga terlalu ramai budak kot.

lydzar said...

@Shu @ Mrs. Hamid jom pegi jom..kalau terserempak esok, tegur2 la hihi

lydzar said...

@Atia Adina haah nk pegiiiii!! harap2 dpt la 5-6helai baju baru utk Hilda..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®