Update setiap hari macam dulu : Hadif & Youtube

OK, azam pada 11 Januari adalah : Update setiap hari macam dulu.

Terasa rugi banyak dengan kemalasan update blog. Byk moment indah yg tak captured dalam ni.
So lepas ni wajib update setiap hari.

Hadif & Youtube.
Hobi baru sejak umah dh masuk Unifi ni adalah mengecek hanphone mama. Mama baru bukak kunci padlock, bukak pintu dan melangkah masuk umah, dia dh mintak dah tepon mama. Dapat je handphone, terus bukak Youtube. Scroll here and there cari citer Ultraman, Upin Ipin, Power Rangers. Teletubbies pon layan.

Kalau ajak keluar pon dia dh agak keberatan, sebab kt luar tak dapat la dia tengok Youtube. Kalau lepak lama sket kat luar, dia ajak balik cepat. Nak kejutkan bangun pagi pon kena pujuk dengan perkataan Youtube, barulah dia bangun dengan ceria.

So setiap kali balik keje, mama make sure hanya ada 30% bateri je yg tinggal. So tak dapat la dia nk hadap handpon lama sangat. Padan muka anak mama! Haha




4 words from u:

Alman Alif said...

Sama macam alman suka sgt dengan YouTube..selalunya saya akan off kan wifi kat iPad lps tu ckp internet dah rosak...kikiki

ieedaz @ mama_isha said...

liza dh pasang unifi kat umah yer... patut abg hadif nk tgk utube aje..hehe mahal tak pasang unifi tu?

amirah said...

hehehe...mamat you tube ni...boleh jd glemer ni

MAMASUE said...

tektik perancis mama...marvelous!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®