Birthday, Ramadhan 2013

Ok, bila dah ditinggal, amek masa yg lama jugak la nk update blog ni.

Btw, selamat berpuasa dan selamat beribadat kepada semua umat Islam

Birthday yang ke tigaplohsatu sebelum 1 Ramadhan disambut kecil kecilan dengan HM bertiga. Satu slice kek Secret Recipe tak sempat nak diambil gambarnya telah pun dicucuk cucuk dan dipotong-potong oleh mereka 3 beradik. Sambil sayu makan kek berkongsi kongsi dan tunggu makanan yang tak kunjung tiba rupanya si adik staf SR tak punch order mama. Kelaparan selama hampir 20minit menunggu mini burger.

Sebelum tahu order kami tidak di punch, papa telefon dari depan Kaabah ucap selamat. Tak terlalu clear apa yg dia ucapkan. Call yang hanya kurang dari 5minit diakhiri dengan tangisan sayu dan syahdu. Sayu sekejap je, si Hannah dah bising tanya burger dia. Last-last kami ke KFC disebelah.

Menjelang petang, siap sahaja masak lauk diner dan bakal sahur, En Ijun technician Coway datang pasang Petite.

Hehe. Best.

Lepas tu touch-touch aje le kita ye anak beranak. U all nk minum, pi touch Petite tu sendiri.




5 words from u:

MAMASUE said...

sian mommalydzar...klu bgtau awal2,kita blh kluar mkn sama...happy belated birthday anyway...

btq, cantek petite tu...sesuai dgn dapur yg ala2 glamour gitu =)

Hanis Azla said...

Salam ramadhan lydzar..

Selamat harijadi ya.. aduhai.. kesiannya.. boleh pulak dia org x punch order ya.. muak nak tunggu tp makanan x kunjung tiba.. Produk coway mmg best.. soft touch aje kan.. wah.. cantik dapur dia..

Iela Fazielah said...

hapi belated bday lydzar... wah..din gi umrah ea... selamat menjalani ibadah puasa...

*azni* said...

hepi belated besday ye..btw,proses nak buang tahi lalat tu tak sakit pun.cuma bila dh berkudis rasa la perit2 sket..

Kesuma Angsana said...

hepy belated birthday yer & always doakan yg terbaik for u n family. Selaamat berpuasa juga. Lama KA x singgah sini !

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®