24 Ramadhan

Memang rekodlah ni. Dalam masa hampir sebulan, baru up 2 entry kat blog ni. Penuh sawang...ish ishh

Persediaan raya hampir selesai. Persediaan biasa-biasa sahaja. Tak semua baru :)
Kuih dan biskut raya pon baru je order. Orang lain dh siap-siap nak masuk dalam bekas kuih, kita baru nak order. Dan selesai jugak borong kerepek segala macam kerepek dekat kilang di Kota Damansara. Rambang mata tengok deretan kerepek. 

Excitednya sebab tahun ni balik Pahang dulu. Ehem! Standard la kan perasaan balik kampung sendiri dulu. Hihi. Insya allah pagi Rabu baru bergerak balik. Akan spend masa sehingga hari Ahad sahaja, memandangkan hari Isnin cik abg dah mula kerja.

Ramadhan berlalu dengan baik sekali. Beberapa sesi bangun lewat sahur dengan Cinch Shake dan Cornflake sahaja. Dan Hannah seperti biasa dengan Mealshake dia. Alhamdulillah masih penuh dia berpuasa sehingga waktu Maghrib. :) Dan mama dah pon dapat total hari yang perlu diganti selepas Ramadhan nanti.

Tayang sket testing baju dan tudung raya. Agak POYOSSSS ambil gambar dengan kacamatahitam..buweekk!!


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI u olsss

ai ucap awal, sebab macam konpem je sampai lepas raya baru blog ni berupdate lagi.
MAAF ZAHIR BATIN..MAAFKAN SEGALA PERKATAAN DAN PERBUATAN YANG TAK SENGAJA ATAU SENGAJA KULAKUKAN. HALALKAN MAKAN MINUM..

Nanti kalau ai buat openhouse, ai kepohkan kat sini hokay..





6 words from u:

Iela Fazielah said...

selamat hr raya lydzar... cantik tudung..nnt buat open house jemput tau...insyaallah..xde aral dtg...w/pun nnt mungkin ber4 je...

pena rozie said...

Selamat ari raya....

MAMASUE said...

hamboi...mmg vas n vogue tul mommalydzar!i loike!

mamasue kuih bt sendiri je...tu pun mana yg sng...sep bajet =)

amirah said...

selamat hari raya lydzar...maaf zahir dan batin..cantikla tudung...

mekchu said...

ni mana aci gambar sorang2 je ni... hihihi

Mekchu pun nak ucapkan Selamat Hari Raya AIdilfitri buat lydzar & family..

Cho Zila said...

selamat hari raya...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®