Pilihan

Mood kerja adalah so and so sahaja, especially bila ada problem masa aku nak key in master data employee ni. Blur bila aku tak tau nk tanya dengan siapa utk selesaikan problem nih.

Cuti raya cina dihabiskan tanpa aktiviti yg best. Sabtu, ahad dan isnin - aktiviti adalah, kemas rumah, masak, pegi jenguk rumah sri kembangan, pegi rumah MIL kt kajang, dan akhir sekali balik Subang dan tido. Berkali-kali pegi Sri Kembangan sebab ingatkan ada kontraktor melepak dkt ruang legar swimming pool tu, approach owner rumah untk renovation. Sekali sorang pon takdak, maklumla dorang sedang berhari raya. Kami pulak expect adalah sorang dua yg akan bekerja, tp nan ado haha! Sempat jugak la menyinggah Jusco Equine, makan kfc dan shopping sket barang. 
Pasal kontraktor, akhirnya aku telah berjaya call salah sorang dari mereka semalam. 


Tentang tajuk pulak, aku sedang berkira-kira utk menghabiskan duit utk membeli beberapa benda yg aku kira dalam top list aku buat masa ni..haha macam la byk sgt duit!

:: pouch sling :: manual breastpump :: tower fan::


which one should i go first?


oh yer, nk promote blogshop my sister..dia buat bisnes in kitchen cabinets, also jual beg..sila lah jenguk yer my dear frens


Kedai Nor :: http://kedainor.blogspot.com





2 words from u:

'irfan hafiy said...

ader offer pouch sling kat www.tinytapir.com... rm45 jer... tp tak tau la ader stok lg ker x... cuber la tgk...

lydzar said...

haah la, rm45..nnt try tnya ngn owner website

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®