Wordless Wednesday : Shaklee National Conference :)


Sekitar Majlis National Conference Shaklee 2013.


Bisnes tanpa melupakan keluarga. Mereka ada dalam setiap acara :)


Saya dan anak didik saya, warga RichFamily bersama Mr Victor Lim Regional General Manager Shaklee. Kena selalu sebut diri kita kaya (rich), supaya kita sentiasa kaya jiwa, kaya hati, kaya uwang :P


Me and my mentor, Master Siti Nurazlina (Lyna Noh)


Me & Bradford Richardson, President, Shaklee International, Inc.
Buat muka tak malu jer pegi mintak bergambar dengan omputih ni. Cita-cita tahun 2014 is nak melawat opis dia dekat Pleasanton, Californi. Harap-harap tercapai, insya allah.
 

My sayang-disayang bersama replika kunci kereta.
Shaklee tak bagi kereta tau, tapi dia bagi elaun bulanan untuk beli kereta. Dah namanya duit dapat kat tangan, terpulanglah kt kita nak beli apepun. Hihi..
Ups, memang ada yg tanya saya, "awak balik kereta Mercedes ke BMW?" hahahahha..

Sekitar majlis bersama rakan-rakan seperjuangan.

Mostly, penerima anugerah dari group Jutawan naik bersama suami dan anak-anak. Ada 5 orang anak, kelima-limanya naik pentas :) Didukung dan dipimpin. Dan merekalah yang bakal mewarisi legasi yang kami bina hari ini.




The awards. Alhamdulillah.


Insya allah, jumpa lagi di NC tahun 2014.

3 words from u:

MAMASUE said...

komited betul mommalydzar...alhamdulillah...semoga semua harapan mommalydzar dipermudahkan

Iela Fazielah said...

tahniah n alhamdulillah lydzar.....seromok tgk...

adianiez AIDA said...

tahniah !!!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®