Rumah baru kami..

Huhhh.. bersawang-sawang blog ni sekarang. Almost 2weeks takde updates.

Selepas cerita kereta kena selimut daun, ada sangat banyak cerita best utk dikongsi sampai tak terkongsi. Live update dekat Facebook aje ler..

Salah satu yang best, kini kami dah pun selamat berpindah ke rumah baru.

Sebelum tu, meh tengok punyalah melambak barang nak kena angkut.. Rasa stress sungguh berkemas. Dan almost 10 plastik sampah besar gak yang dibuang hasil mengemas ni. Dengan baju lama, kertas-kertas, toys, tupperware microvable, botol-botol vitamin, dan sebagainyalah. Kalau boleh, dh takmo bawak sampah ke rumah baru hihi.


Dan tadaaaa.. tayang sket satu sudut merah kegemaran saya :)
Penggunaan perabot yg sangat minimal. Simple tapi kami suka.


Dan ini plak sudut vitamin saya. Bersebelahan dengan rak tv. Bila disusun susun macam ni, rasa sangat bersemangat. :)


Dan yang paling saya suka kt rumah ni adalah, saya ada ruang untuk menyidai baju yang cukup. By the way, it is an apartment. Ada 2 cage pada tingkap-tingkap rumah ni. Sidai jeans setengah hari pon dh boleh kering sebab dapat cukup cahaya matahari. Tak macam rumah lama, kena sidai baju dalam bilik. So messy!

House warming? Insya allah kita sekalikan dengan openhouse aje lah ye.




6 words from u:

amirah said...

cantiknya dapurrr...jeles!..

Hanis Azla said...

Salam lydzar..

Alhamdulillah dah berpindah ke rumah baru.. cantiknya rumah dia.. seronok akak tengok..

Eliss Mie said...

cantiknya warna merah. dimana ni? jgn lupa jemput yer.hiksss

Iela Fazielah said...

cantiknyer lydzar.... warna2 berani!! nnt buat house warming jgn lupa jemput tau...

akuzle ayu said...

comeynyer umah lyzar. open haus jangan lupa jemput akak yea? eheheh...

eiela said...

cantiknya,,berkenan sungguh dgn rak botol vitamin tuh.

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®