Aktiviti Ogos dan September (Raya)

Raya dah habis kan?

Kan saya ada cakap dalam post sebelum ni, kita wrap up cerita raya dalam satu entry dipenghujung Syawal aje. Hehe. Tahun ni, tahun paling kurang kami berjalan raya. Tapi tahun pertama kali kami buat open house.

Terima kasih pada yang sudi menjamu, dan terima kasih pada yg sudi datang.










Dan selain dari aktiviti raya, masa saya juga dipenuhi dengan aktiviti perjumpaan ilmu dan menyedut aura :D

Saya sedang berusaha untuk sama-sama membawa semua anak-anak Shaklee saya menuju kejayaan. So ini adalah antara usaha yang saya kena buat. Tak susah pun, sambil berjumpa, makan dan belajar sambil bertukar-tukar pengalaman tentang bisnes Shaklee.







Minggu depan ada aktiviti piknik plak. :)
Love meeting new people, make friends and be a family..




2 words from u:

MAMASUE said...

wow...kerja baru ni momma lydzar kena lebih bersosial...semoga sukses!caiyok!

Cho Zila said...

sekali lipat semuanyer settle...
syiok ooo kejenyer...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®