Photoraya 2013 : Agenda hampir wajib setiap tahun

Aktiviti last Sunday. Asal MyKhalish up kan iklan photoraya, mesti gelabah mama pegi cop date dan tempat. Aritu agak terlewat tahu sebenarnya, nasib baik juga ada lagi tempat kosong. So dapat la sesi pertama, jam 8.30 pagi.

Orang lain semua pakai baju raya aritu, tp mama sanggup pegi beli baju lain. Kahkahkah.
Poyo sangat kan. Actually baju kurung raya mama agak oversize. Dan memang sebenarnya sekarang sgt tak suka pakai baju kurung. So hari Jumaat tu, meronda-ronda ke Giant KD demi nak carik baju biru utk photoshoot ni.

Actually baju ni pon besar sket juga. Tapi kalau amek lower size takut kainnya plak tak muat. So amek jer lah.

Sneak preview sket.


Tidak mendapat kerjasama yang baik dari mek Hilda. So maybe dalam album tu kurang sket gambar dia. Takpe lah, yang penting setiap tahun ada kenangan mcmni. 

3 words from u:

amirah said...

best kan kalo ada gmbr outdoor..rajin lydzar n family buat outdoor..

eira eixora said...

salam singgah

kami ada amik juga hari tu. tapi sampai sekarang tak call lagi siap ke tak gmbar. da sebulan =(

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®