Tanda kematian..

Adakah ini tandanya kematian ....BLOG ku??

Huhu seriusly tak terupdate dh blog ni sekarang. Ni anak angkatkan.
Nak carik idea pon selalu buntu sedangkan byk je aktiviti menarik untuk dirakamkan.

Jom update sket..
-Hilda semakin petah bercakap.
-Hadif bakal jalani minor operation utk hernia yang dialaminya sekarang
-Hannah yang dh kuat makan, makan  drumstick KFC dah tak cukup seketul sekarang.
-Papa tengah outstation
-Mama tengah kerja keras kejar closing November.



5 words from u:

Hanis Azla said...

salam lydzar..

semoga akan kembali aktif hendaknya.. semoga operation hadif akan berjalan dengan lancar dan semoga mama akan capai target utk november.. all the best..

amirah said...

wow mama nya dah maju sgt skrng ni...nak orderrr

Eliss Mie said...

eliss pun rasa kadang2 malas2 jugak nak berblog sejak pregnant ni tapi sebab ada advertiser kat blog, ku gagahi jua :-)

Iela Fazielah said...

mmg lama lydzar xupdate blog... hadif ada hernia?? kat mana tu...lama xdgr citer abg n kakak hilda..

SyaQira Zaid said...

betol la kak..saya pun x terupdate blog..sat2 nak update, si kecik duk nak menaip jugak..yang nak tengok nye citer upin ipin je..hihi!

meh le sudi jadi follower kat http://lifestyle-blueberry.blogspot.com/

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®