31 Oktober 12 : Happy Birthday Suamiku

Cerita semalam.

Genap dah umur si dia 32tahun. :)
Saya cuti separuh hari, suami terpaksa cuti. Saya bz pegi closing kt Shaklee, dan dia jadi penunggu rumah sebab electrical technician tengah buat kerja troubleshooting. Ntah apa yang tak kena, tetiba jam 4pagi semalam blackout kt rumah.

Sesiang terbazir walaupon kami berdua cuti. Tapi nk buat macam mana, hal ehwal tadi tu kena disetelkan juga.

Malamnya baru sempat nk pegi celebrate. Tapi rasanya umur dh makin naik ni, saya tak nampak pon dia macam happy nk celebrate bagai ni. Owh itu bukan saya, saya ni setiap tahun excited haha! Tiap tahun awal-awal dh tau nk mintak hadiah apa.

Tak apa lah. Dia tak excited, biar saya yang excited. Saya excited sebab nk celebrate sekali kemenangan usaha saya berShaklee. Dapat  naik one step ahead bulan ni. Closing Oktober antara closing terbaik saya sepanjang terjebak dengan bisnes ni. Syukur Ya Allah.

Belanja anak beranak makan di Kenny Rogers Kota Damansara je sebab tengah hujan. Plan asal nk ajak ke Bubba Gump Citta Mall, tapi parking kt sana terbuka. Susah plak nk angkut 3 HM ni.

Owh lasaknya anak-anak saya sekarang. AKTIF! Meja makan jadi kerusi si Hilda. Kerusi pulak jadi tempat melompat si Hadif. Seb baik kakak dapat S3 papa..diam la dia layan calculation bola-bola kt phone tu.

Anyway, HAPPY 32nd BIRTHDAY SUAMI  saya. I love u. :D

4 words from u:

MAMASUE said...

biasa la klu dah bergelar PAPA.mamasue pun still hutang myPAPA present.present murah2 tak reti,nak yg ribu riban je....

amirah said...

sebayala husband kita...hehe

:: Mrs.Eady :: said...

selamat harijadi utk suami mu!

adianiez AIDA said...

31 okt 2012 ~ bday aida ke 34.
bdaymat le aida dgn ur asben ye :-D

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®