Cik abang saya dah balik :)

Ye, pejam celik je dah abes tempoh berjauhan. Rindu wehhh! Haha tak malu!

Bukan tak biasa, tp tau la kan, jarak ribu ribu kilometer ni kadang-kadang buat hati risau. Tidur asyik terjaga. Bila terjaga, boleh la packing barang-barang nk pos esok. Eh yang tu memang rutin pon, ada atau takde memang tetap kena bangun pagi-pagi nak pack vitamin utk dipos. Bezanya time cik abg ada, dia tolong poskan, bila dia takde, saya kena g pos sendiri.

Jeles memang jeles sangat dengan dia yang banyak kali ke negara orang. Tengok tempat orang. Compare dgn saya, satu negara je saya dok jalan. Malaysia! Haha! Tu pon tak abis lagi semua negeri saya pergi.
Jeles tak abes.

Tapi takpa, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Akan diusahakan juga untuk saya sampai kemana jua yang saya mahukan nnt. Selagi hayat masih ada, selagi itu masih boleh berusaha. Teringin juga tengok hujan emas kt negeri orang. Dapat tengok hujan salji oh indahnya.

OK, tu je bebelan jeles dekat suami sendiri.

1 words from u:

Tihara said...

saya pun teringin nak keliling malaysia :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®