Lunch at Windmill Restaurant @ Plaza Masalam

Salah satu aktiviti masa long weekend baru-baru ni.

Takde trip jenjalan kemana-mana sangat accept for carik meja SoHo mama. Ahad ke Ikea kejap, survey meja. Nampak lah yang affordable for temporary use. Tak beli pon. Survey je. Lepas tu Papa bawak kami ke sini Windmill Restaurant @ Plaza Masalam. Halal western food served.

First time ever ke restoran ni, dan 1st time ever juga ke Plaza Masalam selepas zaman study dulu.

Gambar lain tak snap, gambar anak-anak pon tak snap sebab masing-masing tengah mamai bangun dari tidur. Cozy dan sunyi. Masa kami masuk, ada satu table yang dipenuhi and they are almost done. Sambil menanti makanan, kami pulak tinggal utk lunch kt sana. Haaa..terasa exclusive gitu sebab macam sewa the whole restaurant hanya utk kami sefamily saja. Hihi

 The drinks

The foods.


MIxed grilled
Tak menahan mama ni makan. Order mixed grill. Mampu ke abeskan? hehe mampu laaaa. Anak-anak amek french fries, Hilda amek sayur-sayur and telur mata tu, and selebihnya mama yang tak suka membazir habiskan.

Menu Papa. Blackpepper steak.


Spagetti Carbonara. Untuk Hannah dan adik-adik.

Sedap. Rasa sayang betul ngn spageti Hannah yang tak abes ni, sebab sedap! Tapi nk buat cemana, perut Mama pon dh already full perabis makanan sendiri.

Sesekali food treatment, amekaw banyaknya makan! Terasa bersalah pulak sebab dh menyalahi keazaman 'langsing' 2013. Haha! Balik je umah terus telan 2 biji Omega Guard. And seb baik malam sebelumnya dah telan 3biji HerbLax. Memang weekend is time mama utk detox.

Anyway, tq to Papa for the treat :)


2 words from u:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nyummmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Anonymous said...

Emm..nmpak sedap..camne ngan harga dia ye...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®