A breastfed baby will breastfeed her baby.

Sabtu lepas. Dah siap-siapkan 3 beradik n, turn mama pulak nk siap.

Waktu tengah nak ambil barang di sofa, ternampak Hilda tengah pegang baby dia umpama position tengah susukan bayi. Kepala baby di dada dia.

"Adik buat apa tu"
"Baby nenen.." Jawab dia.


Tak sempat snap picture tu.
Then suruh dia ulangtayang, sambil mama ready dengan phone. Pose tak berapa jadi. Ini je yg dia nak lakonkan semula.

Insya allah, a breastfed baby will breastfeed her baby. 

4 words from u:

Iela Fazielah said...

insyaallah....dah nak 2 thn dah dia kan...

amirah said...

aah, betul, insyaAllah...

MAMASUE said...

kt Medina pun dah jadi mcm tu...mmg dah brapa byk anak patung dia dah BF kan =)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la ngan anak saya... hehe... kadang2 remote astro pun dia nak nenenkan... hehe...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®