18 May : Happy 4th birthday Hadif

Nasi suku, tak kenyang dan tak puas penangan kesan diserang demam minggu lepas. Makan nasi suku pinggan je. Memang tak kenyang dan memang tak puas. Tapi nak buat macam mana, selera dibawa angin lalu. Dah seminggu lebih macam ni. Nasiblah memang makan Vitalea, at least dapat gak la nutrisi yang kurang sebab tak makan ni.

Dan sejak-sejak kebah demam ni, saya perasan tiba-tiba macam timbul bintik-bintik halus tp bukan ruam pada kedua-dua tangan saya. Kadang-kadang terasa gatal yang tak serius.
Apa benda lah ek.

Btw, nak masukkan gambar small celebration Hadif pada 18hb May lepas. Dia beriya tanya, bila nak ajak ayam Chiki datang masa birthday dia. But mama stick to the rules, umur 5 tahun je buat party. So wait for next year ye sayang.







4 words from u:

amirah said...

hadif lahir tahun sama dgn ahmad rupanya..hepi besday hadif. moga jadi anak soleh, beriman dan beramal soleh..

ayu said...

happy besday hadif!!

Sweetmama said...

Happy 4th Bday hadif,
kek bobiboy, peminat boboiboy la ni ye..

Wah beshnye hadiah dia dpt track hotwheels yg boleh gantung di dinding tu.

Iela Fazielah said...

Hepi bday hadif.... Sia dpt hadiah...akak gak xbl hadiah bebudak lg

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®