RingSling and ME

last week ku order ringsling ni..ada dlm entry ini. hari-hari ku practise make perfect. tp rasanya belum cukup perfect walaupon dah seminggu ku melakukan cobaan-cobaan memakai RS dgn betul
jadi kutepekkan gambar ku mengkendong dan membabywear anak-anak, jika ada rakan-rakan yg dah terer bab babywearing dan sling ni boleh tunjuk ajar ku.

p/s:abaikan rambut palsu ku itu ok..hahaha..ku tak pakai tudung masa amek gambar yg ni..so kena edit dan kasik make up sket la


*tummy-tummy hannah*

*tummy-to-tummy hadif*

*craddle carry hadif*

so tolong komen cara pemakaian ku yer pada sesiapa yg dh terer tu..tak berani dan tak konfiden lg nk keluar dgn RS..lgpn ku blom abes pantang 44hari..semoga by that time, ku dh masterkan penggunaannya dlm rumah dan sudah terer utk ku bawa keluar..i wish!





3 words from u:

liz said...

hey there,
dropping by from MBW Forum
pic #1 great, but cannot see position of rings.. maybe okay lah kot
pic #2 great also, again cannot see rings.. hehe kaki dia kat dalam ye?
pic #3, what kind of shoulder is your rs? Looks okay I guess. As long as you're comfortable, should be okay. Kasi threading lawa lawa skit kat rings tu.. takut bunching up, susah nak adjust or boleh cause slipping but overall GOOD JOB! and NICE WIG! hehehehe

P.O. said...

i like the wig too ! heheheh

looks great to me.. especially 3rd one.. so comfy.. tapi threading kat rings tu jela, boleh kemaskan, cam liza cakap.. :)...

ellywirda from mbw.

lydzar said...

hi liz..ellywirda..tq drop by..

owh mayb nk kena reshoot those pics supaya nmpk ring.mmm i rasa susah nk thread lawa-lawa that rs..tiap kali i thread n then use it, after ejas-ejas sket dia akan jadi tak lawa balik..i dunno why..i rasa because ring dia kecik and kain dia agak tebal..btw i am using kasihkusayangku rs.
#2 picture : yup kaki kt dalam. i try buat froggy and he looks comfy. cuma i kena pegang lagi kepala dia sbb kepala dia blom kuat

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®