ALHAMDULILLAH - HADIF 6 BULAN

18hb Nov 2009
Genaplah umur Hadifku 6bulan. Alhamdulillah, dia dikurniakan kesihatan yg baik oleh Allah yg maha Esa. Rezekinya membesar dengan jagaan
mama dan mendapat susu mama sepenuhnya.
Syukur ku panjatkan lagi kerana kami telah mencapai targetku utk 6bulan pertama exclusive breastfeed hadif..happy tak terkata rasanya.
Jadi ini lah yg ku war-warkan semalam. sesuatu yg ingin aku celebrate. walaupon kejayaan ini nmpk kecil je dimata orang lain, tp bagi ku ianya amat bermakna. alhamdulillah

aku berdoa agar allah terus melimpahkan rezeki susuibu buat hadif sehingga dia lengkap penyusuan selama 2 tahun. semoga Hadif sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, membesar sebagai anak yg soleh, taat, bijak, aktif, berperibadi mulia dan sentiasa menyejukkan hati kami mama dan papanya.

Dengan ini aku nk award diri sendiri..hehe!


Align Center
*award ciptaan sendiri ^^0^^ *


p/s : cheesecake aku terlembik sket, but the taste is stil there. sad part, aku dh siap potong utk abg..dia g biar je atas meja and bantai tido


3 words from u:

Syima ~Mama Kyra~ said...

al-hamdulillah..chayok!!

teruskan usaha lagi 6 bln..insyaallah :)

sy ada htr email kat yahoo,nnt check ye :)

lydzar said...

alhamdulillah..
insya allah akan terus berjuang utk 3/4 sesi lagi..

syima anta emel ape? boleh forward kt lydzar@gmail.com tak?
dh jaaaaaarang sgt bukak yahoo tu. byk spam

.: Ain Rusli :. said...

alhamdulillah...dah besar ek hadif...sara pun dah masuk 6bulan arini..(21hb 11) syukur2.. :)
semoga anak2 kita dikurniakan kesihatan yang baik,dan menjadi anak2 yang berjasa kelak!huh..semangatnye aku..hahaha..

sabar la liza..aku pun sometimes ada gak 'terasa' hati ngan en.hubby..tapi adatla kan..pikir je +ve..die penat kot?:)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®