Good Food @Bonjour Garden :)

Pagi pagi tayang gambar makanan enak :)

Nama makanan ni susah mahu ku sebut (haha) ..tak ingat pon namanya tp sedap-sedap belaka 

Beef steak


Chicken Chop
Dory
Nasi campur
Boleh didapati di Bonjour Garden.

Gambar makanan kt atas tu adalah dari menu Set Lunch dorang. Harga RM13.80 blom termasuk tax..diberi soup dan air for free. Berbaloi kan.

Dan gambar nasik campur tu, masa dorang buat promosi Lunch Buffet at rm9.90/person. Macam buffet bukak puasa tu la, ada macam-macam lauk dan sayur. Berbaloi lagi sekali. Tak tau bila algi dorang nk buat promosi mcmni.


Banyak kali gak saya dan officemate ke sini, bila foodcourt kt sebelah tu takdek meja kosong. Tp sesekali memang terus terjah kesana. Restoran dalam taman konsepnya. Memang cosy dan santai. Ada beberapa pilihan meja dan tempat duduk yang menarik..Pilih jer, tp takdek la kerusi meja atas pokok Hehe


Cakap banyak tak guna..kalau dh terliur tu, pi masuk website dorang dulu ushar menu-menu yg memang menyelerakan. Recommended! Lepas tu esok bawak lah yg disayang-sayang lunch/diner kt sana :)


Central Park Building
Jalan PJU 5/13, Dataran Sunway,
Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya.

6 words from u:

Hanis Azla said...

menu yang sgt berpatutan dgn harganya.. klu dekat dgn ofis akak, agaknya akak pun ke situ jgk..

:: Mrs.Eady :: said...

yummmeehhhh!!!

Eliss Mie said...

memang berbaloi2 ni :)

ieedaz @ mama_isha said...

food kat BG ni mmg sedap terutama mushroom soup tu kan :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sedapnye menu,
jarang sgt mkn ke area sana..

Atia Adina said...

saya paling terliur ngan gambar last tu....sedapnya siput sedut

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®