Photoshoot, Jamuan Raya PBJV, Jamuan Raya Shaklee

Ok kita 'bungkus' lagi satu cerita dalam satu entry.

Photoshoot, Jamuan Raya PBJV, Jamuan Raya Shaklee. Kebanyakan gambar tak menunjukkan suasana RAYA pon. Nak buat mcmmana, tak dan nk snap sangat.

1) Lydzar PhotoRaya Shoot @Taman Tasik Shah Alam.
Oranje lagi kita hari ni. Gambar maybe siap next week sbb tukang tangkap gambar sedang berholiday bersama family ke HongKong.


 2) Abes photoshoot, terus ke Kota Damansara for Jamuan Raya PBJV. Sampai awal, so tak crowded. Dapat belon pertama dari pakcik clown. Foods very nice, tp saya tak sempat rasa semua makanan pon. Pakai girdle so perut sempit sekejap. Perut tak leh nk diisi dgn banyak :)

Aktiviti pertama, mintak belon dari clown

Satay, kambing panggang, char kuey teow, sirap bandung special

dengan jiran next apartment : Aqil

Dah nk balik ni

Sempat buat sand art dulu
Hasilnya! Hadif punya tak sempat siap
3) Makan-makan di rumah uncle Zulfadhli @Apartment Subang Impian. Gambar tak snap by my handphone. Lama sungguh kt sini sebab nk tunggu cukup korum. Dari kol 1.30pm sampai kol 4pm.Sampai je ahli terakhir, amek gambar ramai-ramai then kami pon gerak balik. Balik rumah solat zohor, relax-relax jap..solat asar dan terus gerak ke Empire Subang

4)Jamuan Raya di Shaklee, Empire Subang
Jam 6pm ada briefing and meeting pasal online bisnes. Selesai briefing acara makan pulak. Very simple menu, nasi beriani. Cik Sudin, Hannah and Hadif beredar lepas makan dan saya juga Hilda masuk ke dewan untuk aktiviti Shaklee. Ada business talk, motivation sharing, product knowledge, dan games.
Saya amek bahagian dalam Testimonial Sharing dan juga games buat baju pakai suratkhabar. Dapatlah hadiah untuk dedua participation saya :)

My testimonial sharing : Lecithin mengurangkan sindrom 'urat putus' lepas bersalin saya. Heheh!

Tengah tunggu papa siap solat magrib

Kan main suka dia dengan bling-bling pada jubah kak Cery

Hadiah dibawa pulang.
So sorry to mama Nabiha dan Abdul Wafiq sebab tak dapat nk penuhi undangan ke openhouse korang. Masa sungguh padat aritu.

pssst : bercita cita nk buat openhouse hanya selepas tahun 2014.:D

3 words from u:

Kesuma Angsana said...

cukup meriah yek!

ieedaz @ mama_isha said...

tak sbr jgk nk tgu pic photoshoot tu walaupun isha tak bagi kerjasama..huhuuu

Iela Fazielah said...

bestnyer gi jamuan raya PBJV....aritu nak pegi dah..tp ms on d way jln jem teruk..terus xjd dtg... sedapnyer satay

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®