Satu minggu satu entry!!

Salam Isnin!! Phewww punya lah terbiar blog mommalydzar ni sekarang.

Dah tak seligat dulu menghapdet entry.. Mengapa owh mengapa???

Hehe bz pikirkan benda lain la tu kotttt...

Ok what's new?
Kita rangkumkan ajelah story mory past few days in one entry ye :)

1) Open house : Kan mood raya lagi, jd mari lah kita beraya kesana sini. Tak banyak pon picture snap masa beraya..tp dengan geng ni, setiap rumah mesti akan amek gambar sebagai bukti dh sampai. Geng ni bukan geng GAGAK tapi lebih dikenali sebagai geng GS..gabungan sahabatlah kekdah nya. Geng schoolmate en Sudin kt Sentul. Berkawan dari kecik sampai ketua beranak pinak nih.






2) Telepon baru sempena merdeka. Date beli 30hb Ogos 2012.
Juga hasil penat lelah saya bekerja dan mengoperasikan Kedai Triple S. 14hb Ogos dapat bonus berganda dari Shaklee jadi saya abadikannya dalam bentuk ini menjadi tanda kesungguhan saya bekerja untuk mendapatkan apa yang saya mahu. Lagipon telepon C3 saya tu memang dh meragam. Sebelum dia pulak buat saya meragam, saya tukarkan C3 jadi S3 :)

Dan telepon ni datang dgn pakej no baru..so sesapa yang nk berurusan dengan saya (nak tanya / order/ beli vitamin, nak jemput kenduri / openhouse, dan sebgainya) boleh kontek saya kt nombor baru
013-358 3424. No lama akan ditamatkan perkhidmatannya soon.



3) Walking for 2km on 31st August : Parking - Stadium Bukit Jalil
Bukan saje saje nk exercise pon, tapi terpaksa sbb takdek parking yg dekat! tengok tu haaaa..berminyak minyak muka ..tudung pon basah dek peluh. Ni semua kerana tiket Cabutan Bertuah hihihi..
Our kids enjoy the celebration very much especially Hilda..joget goyang kepala terlalu syok sampai terhantuk sket kt tiang pemegang tuh.

Result hampa, pulang tanpa apa-apa hahaha!!!



4) Double Master Celebration @ Hotel Impianan KLCC
Ni acara penghargaan pada businesswoman (kali ni bisneswomen la sebab perempuan) Shaklee yang telah berjaya mencapai tahap tertinggi dalam bisnes Shaklee..gelaran tertinggi adalah Master Coordinator.
Celebrating two of the successfull lady : Master Shareeza dan Master Iffah.
Kena datang utk dapatkan aura kejayaan mereka. Menarik sgt perkongsian kisah mereka sepanajng menceburi bisnes Shaklee ni.

To succes in this business is to love yourself first. And to love yourself, give your body the best nutrition it needs.  Do what you love and money will follow.

Huhuhu income mereka berdua dgn Shaklee dh mencecah 5angka. Someday i will..someday insya allah.

Makanan pon sedap!!! Raya food served sebelum acara bermula. 




Okeh tu saja lah wrap up cerita untuk beberapa alkesah. :)

6 words from u:

:: Mrs.Eady :: said...

layannnn :)

*azni* said...

full pakej lydzar buat entry.. ;)

amirah said...

err..kakak tu pakai purdah ek lydzar..amie pun sama. skrng ni liat sgt nak update...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kita pun hari ni baru berkesempatan nak up n3 raya..seminggu gak bersawang..heheh

Wah syok hasil penat lelah berbaloi dpt HP baru..

Hanis Azla said...

akak dah dpt nombor baru tu.. lps ni turn lydzar pula menjadi master spt mereka berdua.. insyaAllah..

QA's ~ mamapapa said...

wow,SIII..alhamdulillah..berkat keje kuatkn :) jmput follow kmbali :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®