Syawal Habis sudah

Dan tahun ni adalah tahun tersedikit kunjungan kami dpt buat. Maknanya tak pegi berjalan atau ke openhouse sangat lah.

Pelik sebab tahun ni mcm setiap wiken jalan jemm menggelabah. Padahal tahun2 sebelum ni pon orang buat openhouse during wiken kan. Boleh je tahun lepas dari Kajang, ke Seri Kembangan dan ke Subang tanpa masalah. Tahun ni, dari Subang Bestari nk ke Sg Buloh pon berpeluh dok dalam kereta..apatah lagi nk berkunjung ke area Kota Warisan. Terpaksa lah membatalkan niat.

Tahun ni saya tak beraya langsung dengan kawan-kawan zaman SEMESTA, zaman UiTM dan zaman tempat kerja lama. LANGSUNG TIDAK!  Beraya di FB aje lah kita ye :)

Dan minggu terakhir Syawal, anak-anak demam maka duduklah kami dirumah sahaja walaupon Notification invitation di FB tu berjela panjangnya. Mintak ampun maaf tak dapat kami penuhi. Patutlah duit raya yg saya dh masukkan dalam sampul tak banyak yang luak. Insya allah esok boleh keluarkan balik buat belanja haha!!

Gambar hiasan waktu beraya di rumah boss. Invitation hanya utk LADIES only :)
Sedap sangat wife boss masak..


5 words from u:

amirah said...

bos kita tak ajak pon opeh house..sob sob sob

Kesuma Angsana said...

betul tahun ni mmg mana2 ponw jem giler waktu raya!

:: Mrs.Eady :: said...

serius mmg jem giler merata rata..naik penat dah duduk dlm kete..

Atia Adina said...

duit raya saya pun ada lebih lagi.....macam tahun lepas....duit itu akan di bawa ke tahun berikutnya....hehehehe....

ieedaz @ mama_isha said...

mama isha ade dalam pic tu la..hehe

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®