Xtvt dgn SIII : CAMWHORE

Ada byk lagi gambar camwhore by Hannah n Hadif. Pantang lepa henpon mama. Ada je xtvt dia dua beradik.

Mama forbid games from my handfon..haha kejam sbb xmo anak konker tepon. So apalah yg dorang boleh godek selain bergedik dgn camera.

Penuh gambar dan video muka dia beradik ni je.

Then keje mama kasik clear gambar gelap goyang time tgh ngepam.

Published with Blogger-droid v2.0.8

5 words from u:

Eliss Mie said...

sama mcm nuha. hr tu dia pandai main games kat hp eliss lepas tu asyik dia jer main last2 eliss ckp eliss dah delete. dia tak reti bukak sendiri :p skang ada tablet sendiri, lega sket sbb tak kacau sgt tepon cikai kita:p hehehehe

Kesuma Angsana said...

biasalah anak2 !

:: Mrs.Eady :: said...

sweet ~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Hahaha..sian diorg xdpt main games, main camera ye,
eija pun sama mula2 mmg x nk download lgsung games dlm Hp, tp anak eija pulak terlebih bijak pandai download games dkt play store..abis hp mama dia penuh dgn games sudahnye..

amirah said...

kalau ahmad pun ni jela keje dia..penuh gmbr apa2 ntah

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®