Sabtu Lepas

Kakak pegi lawatan..abang dengan adik ikut mama..papa outstation

Lepas hantar kakak kt tadika, mama tak tunggu beria babaybabay macam tahun lepas. Sebab mama ada agenda lain kt Shah Alam dimana nk kena drive sendiri tanpa tahu jalan dan arah sebenar. Redah je




Tahun depan Abang Hadif dh 4 tahun. Dia pon dah boleh follow rombongan tadika.

Tahun depan mama nk ajak papa follow la bas rombongan. Boleh kot :D

6 words from u:

amirah said...

apsal rambut hannah potong pendek lydzar? tapi takpe tetap lawa la... : )

Kesuma Angsana said...

cute bebudak ni ye

MAMASUE said...

boleh punye....mamasue dah pernah try...=)

lydzar said...

@amirah Ami, potong sebab dia ternak haiwan!! tensen papa yg nk kena jaga haiwan2 dia tu hahaha..solution plg senang cut them short..baru la haiwan2 peliharaan hannah tak membiak sgt dah

lydzar said...

@Kesuma Angsana hehe kids always cute kan..mama dia nk tumpang cute gak boleh? hehe

lydzar said...

@MAMASUE tu la mamasue, balik dari rombongan dia tanya..nape mama ngn papa tak ikut. sbb ada parents kawan dia follow. nmpknya tahun depan mama papa akan follow lah :D

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®