UNIFI-ed!!!

Teratak kecil kami officially Unifi-ed semalam. Seronok si Hannah tgk Upin Ipin kt Youtube. Tak sibuk nk kacau handphone mama dah.

Lepas ni boleh la jd makin rajin update blog ni dan blog Semua.Sihat.Selalu setiap hari. Kt opis mmg mood update blog asek kelaut je skg ni.

Sambil buat powerpumping, siap satu entry. OKlah tu :-)

Cumanya tv kami masih CRT hihi. Bila nk angkat Smart TV niiiiii

Published with Blogger-droid v2.0.8

6 words from u:

amirah said...

wa...dh unifi-ed la..ala lydzar, rumah kami pun masih lagi tv gemok tau..huhu

Sumijelly said...

kak.. mcm tu la sumi memula. konon dh ada unifi leh la update blog rerajin kan..

tapi sudahnya.... x buat juga...... hahahaha

smpai umah layan u tube la.. layan movie la... blog tak usik.kah3

Sumijelly.com

Iela Fazielah said...

xpela....bisness makin maju....xlama lg dpt la tukor tivi br...:D...best ada unifi...tp xlalu nak byr...huhu

:: Mrs.Eady :: said...

baik :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

besh la dpt layan internet sampai lebam, tp kadang2 sampai rumah mls gak nak update blog ni kan..

Atie@ Atid @Noridawati said...

boleh ke tgk youtube kat tv lydzar...ajar..ajar...camne?

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®