Testimoni Trial Pack Breastfeeding Set

Seperti yang dijanjikan (ceh ada ke yg menuntut janji ni??), hari ni nk tulis sket testimonial pasal Shaklee Trial Pack yang aku beli kt MommyLyna .


Kandungan lanjut tentang set ni, boleh tengok DI SINI. 


Alhamdulillah, sejak makan supplement ni, perkara paling jelas improve adalah kepekatan susu. kalau dulu, susu yang aku pam nmpak jernih jer. tp sekarang ni, kaler susu perahanku almost mcm kaler susu formula yg dah dibancuh. pekat kan..
dan dengan kepekatan tu jugak la, buat hannah dan dan hadif cepat kenyang. aku tak perlu menyusukan mereka terlalu lama pada satu-satu masa. berbanding dulu, asek-asek nak mintak nenen jer, terutama hannah. 


pasal kuantiti pulak, aku tak reti nk buat perbandingan, sebab masa kt rumah dulu aku jarang mengepam. tak sempat. sekarang ni jadual mengepam aku, 8am, 11.30am dan 3.30pm.
alhamdulillah, dapat la kumpul around 15oz - 17oz sehari. utk satu sesi, paling sikit dapat collect 4oz dan paling byk pernah dapat 8oz..depends pada keadaan dan pemakanan aku gak la. tp yg pasti mmg a big help from afalfa yg ada dalam set tu kot.


dan tak lupa, since aku makan supplement ni, energy level at the end of the day kira ok la. tak la melepek terus..ke sebab balik kerja, aku just lepak2 ngn anak2 jer, tak buat kerja rumah seme tu ekk?? haha..


itulah dia testimoni aku pasal set breastfeeding ni. insya allah nnt nak beli lagi. ada sesapa kengkawan minat nk cuba tak? boleh order dari saya :)













2 words from u:

ummi-dee said...

ye ke liza set ni ok.kalau betul nak order trial set kat liza 1

lydzar said...

rosmah, betul ke nak order?
nnt emailkan detail kt email kite yer lydzar@gmail.com

Nama :
Address :
No Fon:

nnt kita bagi no akaun utk proses transfer duit..dan please allow 4-5working days utk proses penghantaran :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®