Oh!!!My Lipstick!!!

Antara kejadian kejadian aneh berlaku di rumah kami.

Hihi. Tak berapa nk aneh la kot bila anak-anak tengah mengexplore dengan penuh minat sekali. Tak tau la cemana dia jumpa lipstik dalam handbag mama, mungkin sangat interesting bila lipstik berkaler pink.

Mama calit kt bibir, dia calit kt pipi!! Bukan setakat pipi je, sampai ke kepala pon ada tau. Even dh lap bersih-bersih guna tisu dan sabun, glitters nya tetap lekat sampai ke malam. Kejadian berlaku waktu mama tengah sibuk masak menu rusa masak lemak cili api. 

Hukhuk, seb baik lah lipstik tu mmg dh tinggal sket dan memang mintak dibeli baru je. So memang ini adalah alasan kukuh untuk mama beli baru ~ lipstik raya :D

Mangsa kejadian tak dapat dikesan lagi ada kt mana. Dia dh buang kot, sebab dia memang dh pandai buang pampers sendiri dalam 'pah' read :tong sampah sendiri. Adakah dia sekarang 'pandai makan pandai simpan'?? Hahaha

Anak oh anak..
Comel je bila amek gambar lentuk kepala gaya Ella yang manja. Mama nk marah pon tak jadi.

7 words from u:

Hanis Azla said...

what happen to ur lipstick lydzar??? he..he..

MAMASUE said...

ayoyo....comelnya 'bibir' hilda....haha....

:: Mrs.Eady :: said...

hamikkkoooo..hehehee...

ibuhebat said...

ahaha.. anak akak pun pernah buat keje mcm ni. tapi ditonyohnya kat lantai. nasib baik lantai, bukan dinding!! boleh la lap lagi.. hehe.. dan atas alasan yg sama, merasalah lipstik Mary Kay. haha..

mekchu said...

masa nmpk gmbr ni kat fb kan, mula2 terkejut ingatkan muka melecur kena air panas.. hahaha.. macam2 ragam anak ni

amirah said...

hahaha...lawanyaaa cik hilda kita ni

Anonymous said...

Hello, i feel that i noticed you visited my blog thus i got
here to go back the favor?.I am trying to to find issues
to enhance my website!I suppose its good enough to
use some of your concepts!!
Also visit my website ; know memes

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®