Spectra3 dan Unimom Allegro bekerjasama


Spectra3 semakin menunjukkan prestasi yang menurun. Suction makin slow, lalu membuatkan collection perahan ala kadar gitu haaaa. Mungkin dah letih, bekerja selama satu tahun lima bulan tanpa diserbis.

Spectra3 kata, kalau u pon kerja 1 tahun 5 bulan tanpa cuti agak2 u exhausted tak mommalydzar???
Ai kata, of course la ai takkan kerja 1 tahun 5 bulan tanpa cuti. Buktinya cuti Annual Leave ai sekarang tinggal setengah hari saja..Hahaahaha

Okeh Spectra3 sakit hati.

So dh dua hari bawak Unimom Allegro utk buat double pumping di opis. Lega hati mak, collection susu up balik. Rupanya faktor pam dah letih adalah salah satu puncanya. Spectra3 tu kalau buat double pumping, mmg jadi tak efisien. Kalau buat single pumping baru ok. Tapi saya ni tak menyabarlah nk tunggu sebelah siap, tukar sebelah pulak. Take time kan!

Insya allah lepas raya ni kita pegi servis ye Spectra3 ku sayang.

8 words from u:

MAMASUE said...

ooo...1st time mamasue sgr brand unimom alegro ni

amirah said...

amie guna 2 spectra 3. satu kat umah satu kat opis. satu baru serbis tp malangnya mcm tak mantop jugak dah 2 -2 nya...lahai..lama lagi ni nk pam...tggl stgh hari? kami bini2 cekgu mmng reserve cuti untuk cuti sekolah..hehe

Eliss Mie said...

seb baik banyak pam yer :) entah laa dpt tak beli spectra3 next year :p tengah tunggu approval.hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

tak boleh nak guna spectra 3..tak rasi :)

Kesuma Angsana said...

rajin betul ye. KA nak ambil kesempatan ini utk wish selamat hari raya, mohon maaf andai ada salah & silap selama kita berblogging ni ye

Iela Fazielah said...

lydzar: call je histopoint suruh diaorg dtg amik utk servis.. sian spectra tu...byk jasa

airin diana said...

mommalydzar,
spectra 3 mmg from time to time akan merudum prestasi kalau tak service. good period is every 6 months. klu call histopoint, dia bleh dtg and service.
*miss my spectra 3*

mekchu said...

haaaa.. tau pon.. mesin pun perlukan annual leave.. hihihi.. hantar sebis cepat sebelum dia merajuk..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®