For her, on her 1st birthday


Kek : Sebenarnya last Saturday, saya dh  beli sebiji kek utk celebrate birthday Hilda ni. Merangkap 2 in 1 celebration anniversary and birthday. Sebabnya, on her actual birthday, Papa kena outstation ke Penang. So kita potong kek awal, potong kek kat rumah kakak. Meriah dgn sepupu sepapat Hilda sekali. Tapi saya tak puas hati ngn tulisan atas cake tu yg agak crowded ~my fault pon~. Tengok gambar kek kt entry Hilda's birthday semalam. Tu yang semalam, lepas keje singgah jugak ke SR kt Giant, beli yang ni pulak.
1 slice saja :) Kakak Hannah yg excited tengok kotak kek faveret dia..

"Mama, Hannah nk jugak makan hepi-beday-to-u Hilda ni. Hannah kongsi dgn Hilda ye"

Ye kakak, kita kongsi 4 orang ok.



Apam karakter : Angry Bird dan Ladybird.
Of course la saya tempah aje. Belum berbakat nk buat sendiri ahaks! Ladybird utk jamu kawan-kawan kt opis, dan Angry Bird dihantar ke taska Hilda. Hope kawan-kawan dia suka makan. Saya tempah dekat Apampolkadot.com.
Hadiah??? Takyah la kot. Hihi. 
Menan kakak dgn abang bersepah-sepah kt rumah. Buku pon sama. Korang main dan guna sama-sama lah apa yg dh ada kt rumah tu ye :)

Baju?? Insya allah nnt mama cuci mata kt kedai2 online ni ye Hilda.


4 words from u:

Kancilbiru said...

happy birthday hilda...:) comel apampolkadot tu...

ayu said...

happy besday hilda!

Hanis Azla said...

ada kek, ada apa.. itu pun dah kira hadiah yg best juga tu..

Eliss Mie said...

happy bday dear hilda :) menarik nampaknya apam tu

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®