Happy 1st Birthday Hilda Marissa!!

Happy birthday sayang mama..

You turn 1 year old today, sambut hari lahir dengan suhu badan yang agak dedar dan hingus meleleh.
Takpelah, demam nak besar kan sayang.

Teringat mama setahun lepas, pagi Ahad 13/3/2011 mama sibuk ke pasar tani dgn embah, nenek dan kakak sambil dukung Abang Hadif. Balik dari pasar tani berkemas dapur, cuci toilet dan akhir sekali lipat kain dengan nenek. Aktif sekali mama petang tu. Dan sebenarnya keaktifan mama membuatkan mama sgt senang melahirkan kamu sayang. Cerita mama di labor room

Terima kasih Allah, beri saya peluang untuk melahirkannya. Kau berikan kami suami isteri peluang membesarkan permata berharga ini. Terima kasih lagi kerana memberikan saya peluang menyusukan anak ini. Semoga perjalanan penyusuan kami akan dipermudahkan sehingga umurnya 2 tahun. Insya allah.

Manja, bijak, cheeky, mama selalu teringat-ingatkan dia sewaktu berjauhan. 






surah Al-Baqarah (ayat 128).

Ya Tuhan kami, jadikanlah kami berdua orang yang tunduk patuh kepada Engkau dan (jadikanlah) diantara anak cucu kami umat yang tunduk patuh kepada Engkau dan tunjukkanlah kepada kami cara-cara dan tempat-tempat ibadat haji kami, dan terimalah Taubat kami. Sesungguhnya Engkaulah yang Maha Penerima Taubat lagi Maha Penyayang.

7 words from u:

MAMASUE said...

happy birthday baby!lots of hugs and kisses from mamasue!

Hanis Azla said...

mcm baru lagi baca cerita lydzar pregnant.. dah setahun dah si comel hilda tu.. semoga terus membesar degan sihat dan cerdik hendaknya..

mommyNadia said...

Happy Birthday Darling Hilda Marissa!! ;)
May u grow wiser and healthier..

Demam nak jalan ke??Or dah boleh jalan ke?Ryan turns in few weeks..hehee ;)

Atie@ Atid @Noridawati said...

Happy birthday hilda sayang. aunty pon tumpang happy ari ni ye, sbb hilda dah genap setahun..cepat sembuh ye sayang ..

ieedaz @ mama_isha said...

epy besday beautiful hilda from mama isha & isha adheena!

Iela Fazielah said...

hepi belated bday hilda... dia la satu2nyer yg bam2..lain dr abg n kakak dia kan...?moga jd anak yg soleh , cerdik dan rajin..cepat2 jalan n tumbuh gigi ye sayang...

Syura said...

kak liza! hilda dah setahun?! haha. how time flies. rase macam baru jek bace akak dapat hilda, dlm pantang etc. dah setahun rupe nye..

happy belated birthday hilda!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®