My little lady

Gambar selingan je tu.Masa dia tengah bzbody kacau kakak buat homework last week.




Cik Hilda sekarang dah ada 2 batang gigi. Yeay!! Satu bawah dan satu atas.. Bersilang kedudukan gigi dia, kalau nk gigit benda, blom boleh putus bebetul lagi kot. Satu lagi gigi atas bakal tumbuh tak lama lagi sbb dah nampak bengkak gusinya.

Cik Hilda suka joget. Angguk angguk kepala, geleng geleng kepala bila dengar lagu kt radio tv dan juga bila papa mama kakak abang nyanyi. Bila berdiri dia goyang-goyang kan kaki. So enjoy dan so cute!!! Buat mama suka nak nyanyi walaupon tahu suara aheemm ahemmm!

Cik Hilda dh boleh sedut straw air vitagen. Sedut sedut slurppp slurppp, tapi terkeluar balik sebab tak reti nak telan air yg banyak dia dh sedut tadi hihi.

Cik Hilda dah pandai sembang gosip dan kepochi ngn mama tp versi bahasa dia la. Macammacam mimik muka dia buat bila mama layan dia bercerita.

Dan owhhh sungguh penat bila memangku dia dalam kereta. Tak nak duduk diam dh sekarang. Macammacam dia nk usik. Bila mama tak tahan nk layan. mama sumbat nenen dan suruh dia tidur je.


6 words from u:

Atia Adina said...

eh sama lah kita....kalo dah penat layan kerenah si adam dalam kete....mesti saya paksa dia nenen dengan harapan dia akan tertido

eMMe said...

comel gurgurl Hilda, aunty rasa mau peluk saja..

Hanis Azla said...

beria muka dia menulis.. comel sgt.. budak baya hilda mmg seronok kita nak layan.. aksi2nya selalu mencuit hati..

kemma said...

jap je ekk...teringat msa ammar mula2 nk blajar sedut air kat straw...

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.

Terima kasih.

wan nurul hezrina said...

fokus betul si manja2=)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®