Rahsia Tahi Lalat

Rahsia Disebalik Tahi Lalat Pada Tubuh Badan.

Rahsia Tahi Lalat Pada Bibir atas kiri - Ramai kawan, baik hati...

Hmmm rahsia tahi lalat sementara ngn tahi lalat kekal, agak-agaknya sama tak??? Hhihi.

Tak nampak??? Coba kalians close up sket. Nampak tak tahi lalat atas bibir belah kiri yang tidak berwarna hitam tu? Saya dh tutup ngn concealer tebal-tebal kasik jadi nude colour. Heh!! Tak lah, gurau je, itu sebenarnya jerawat seketul yang mula berjinak-jinak bermanja kat atas bibir saya since hari Jumaat lepas. Tak seronok hokeh ditumbuhi jerawat!


Semalam saya dh dapat kasut baru. Sejam pikir nk beli atau tak kasut yg lain dari kebiasaan. Kebiasaan saya adalah sandal/kasut warna hitam/coklat saja. Tetiba smlm sgt tertarik dgn kasut yg ini, ada kaler pink!! First time nih! Sementelah kasut yang lain terlalu tinggi bebenor. Tak sesuai utk mak budak ni pakai sambil nk dukung-dukung anak nanti. Jadilah untuk buat pakai dengan baju-baju kurung yang sesuai matching colournya. Yang tak matching, kita biar je dalam almari takyah pakai. Maklumla pakai baju kurung takat 1 atau 2 kali seminggu je. Kalau pakai seluar jeans, sarung aje Memory Cushion lama tu.

Lalalalalallaaaa...




Published with Blogger-droid v1.7.4

6 words from u:

Hanis Azla said...

jerawat pemanis tu lydzar.. he..he.. wah, cunlah kasut baru tu.. akak masa muda2 suka kasut kaler2 gini.. skrg ni mmg beli hitam, putih dan coklat aje.. kdg2 bosan juga..

ieedaz @ mama_isha said...

auww..pink lagi kasut tu..dari jauh dah nampak dh liza..hiks :p

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sy plak tahi lalat bawah bibir belah kanan..ape maksud dia eh wakakak

amboi..ibu yg cun...:-)

wahida said...

sumpah cantik kasut ko nok...aku suka!!

p/s: aku kalau tumbuh jerawat atas bibir sakit la...ko tak sakit ke?

Eliss Mie said...

cun lah kasutnya :)

wan nurul hezrina said...

mcm pak nujum.hehe..nurul taik lalat ada bawah dagu belah kanan?

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®