Untuk sarapan dan untuk lunch dan untuk diner

Ini breakfast semalam dan hari ni. :)

Cinch tea mix

ESP campur Holicks

Lunch kelmarin dan semalam tiada gambar adalah menumpang puak-puak yg sedang bertraining..makan jugak walaupon saya tak training haha! Alhamdulillah rezeki 2 hari jimat belanja.

Lunch hari ni juga tiada gambar, makan asam pedas ikan tenggiri yg agak lain rasanya dari asam pedas pari kepunyaan Ayu yg sungguh sedap. HukHukHuk jenis ikan je berbeza, tp kenapa tukang masak asam pedas pari lebih istimewa??? Harganya sama, RM10..rasa kuah dan saiz ikannya sungguh berbeza. Baru je nk cuba sesuatu yang berbeza..dh diuji dgn ketidakselesaan seperti ini. Nampaknya lepas ni kena order asam pedas ikan pari semula lah mcm dulu-dulu.

Diner semalam adalah lauk sardin dan telur dadar, diner hari ni masih kupikirkan apalah nk dimasak nanti.

Sekian entry makan hari ni. :)



3 words from u:

Iela Fazielah said...

sardin dan telur dadar mmg gandingan yg ideal...akak selalu msk tu...bila xde idea nak msk ape sbb stok sardin mmg melambak dlm almari.hehe

Eliss Mie said...

boleh kurus gini :)

eh sama la menu dinner kita malam tadi, lauk sardin dan telur dadar, tapi eliss ada tambahan salad dan serunding daging :)

eMMe said...

nak menten cun mcm mama lydzar la..
hehehehe~

tolong komen entry saya ek Lydzar..

tq~

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®