He will be back for GOOD :)

HE WILL BE BACK SOON!! and back for good..no more travelling back-fro to penang.
alhamdulillah, semalam Abg sampai kan this great news. dia dh dapat surat transfer dan akan mula bertugas kt Shah Alam on 1st April.. 

Welcome HOME dear..kembali kita semua dibawah satu bumbung :) ::happy::happy::

Saje nk tepek gambar-gambar kenangan masa kami masih disana. Antara tempat-tempat yg aku sempat jejaki..

 *Batu Feringgi*

 *naik feri malam*

*family day at Teluk Bahang *

 *Lepak kt Padang Besar*

*cat rumah RS kt Kolej Mutiara*

*Paradise Sandy Beach Resort*

*tengok monyet at Taman Botani*

*Celebrate 2nd anniversary at Jusco Perda*

*birth of Hadif at Bukit Mertajam*

 
*USMB Bowling tournament at Megamall Pinang*
 

4 words from u:

Nordiana Nordin said...

tahniah, lydzar husband dah dapat tukar..emm, husband diana yang masih ding dong2..bulan ni dah 9 bulan kami dok berjauhan..entah bile, nak dapat surat nye..

lydzar said...

cian nya diana. 9 bulan tu, kita yg 3bulan ni pon dh rasa tekanan jer sbb berjauhan. alhamdulilah sbb mmg ada post kosong utk myhubby kt shah alam ni..hubby diana keje uitm gak ke?

Nordiana Nordin said...

emm,itule..cam lydzar ok lagi satu tanah..kami lain tanah..tak yah cakap le camne dugaan nye..emm, cam hubby dian post kosong kat shah alam memang ade dah..tapi dia punye pengganti tu le patut masuk bulan 12 aritu..tapi post ke 1/5..so, ape2 kena tunggu penganti mau dulu le..hahaa..husband diana keje uitm gak..bahagian sukan..

lydzar said...

ic ic, problem pengganti la ni..
diana satu keluarga terpaksa la teruskan bersabar lagi sampai bulan 5 ni..insya allah nnt happy ending like we do :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®