Happy 1year 3months darling Hilda Marissa

Yeay! Genap hari ni 1tahun 3bulan sesi penyusuan kami. Alhamdulillah, setakat ni ini tempoh paling lama FULLY BREASTFEED kan anak. Syukur Ya Allah. Patutla mood seronok sangat hari ni. Hehe.

Nanti saya sambung lagi yer.

***Sambung sini  ..tajuk tadi tersalah sudah lalu telah diedit. bukan 13 bulan daaa..tp 1 tahun 3 bulan. Meaning 15bulan lah. Hehe sorry mama salah kira!

Sekarang ni cik Hilda dh semakin pandai berkata-kata. Dalam bahasa dia yg kadangkala bahasa mama juga.

~jalan terhuyung hayang terlanggar sofa lalu jatuh terduduk, ADOI kata dia.
~something terjatuh dari tangan rakannya, AYOOKKKK kata dia
~tengok mama mekap pagi-pagi, hulur tangan, NAK DAK (read bedak ) kata dia
~tengok abang Hadif panjat meja, HADIFFFFFFF!! jerit  dia
~ikut abang melompat atas tilam sambil henjut-henjut kaki dia, PAT PAT PAT kata dia
~paling comel menyanyi lalalaaa lalalalaaa sambil berdiri dan berpusing-pusing berjoget la kekdahnya.
~paling tak comel, bila mama nak buat kerja atau lambat attend dia, dia merajuk menjerit jerit kuat 2-3kali bukan sekali dah, dan melangkupkan muka ke lantai.. huhu yang ni mmg uji iman mama lah. :D

Apepon jua. MAMA LOVES HILDA VERY MUCH.





Published with Blogger-droid v1.7.4

8 words from u:

ieedaz @ mama_isha said...

epy 13months dear beautiful hilda!!!!

amirah said...

hilda dh mcm muka abg hadif sgt!! semoga sukses smp 2 thun ye lydzar..insyaAllah

Iela Fazielah said...

tahniah...

*azni* said...

time flies so fast kan..happy sweet 13 months n happy breastfeeding dear..

Saya Disini said...

comei

BeRRy MuMMie said...

mama & hilda yg sgt cool n cumell!!!
epy 13mth lovely hilda darlings....

Eliss Mie said...

kejap jer dah besar yer :) syoknya dpt full bf.

Sharinginfoz said...

kejap aja masa berlalu kan

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®