Si Penyampai

Salam semua!! Di pagi hari Selasa, apakah mood anda?

Mood saya, masih gembira. Gembira la sebab its pay day sudaaaahhh hehe.. Lepas ni siap-siap nak agih-agih kt pihak terlibat. Sapa lagi nak, angkat tangan!!! Acah aje, pihak terlibat tu of kos la pihak-pihak yg wajib jer. Hehe..Owhhh sekejapan ajelah amaun dalam tu berkurang nnt.

OK back to tajuk. Apa reaksi anda berdepan dengan si 'penyampai'?

Saya sehabis baik cuba STAY COOL bila berjumpa dengan si 'penyampai'. Kadangkala meter 'hangin' naik juga, tp bila analisa semula cerita si penyampai,mungkin adalah tu silap dan salah saya dimana-mana, yang saya tak perasan. Mula-mula memang susah nk terima sebab EGO, tp bila EGO besar jadi ego kecik, maka berlapang dada dan mula menerima kritikan dan anggp ia adalah kritikan membina.

Alhamdulillah, saya rasa selesai satu kisah pagi ni. Terima Kasih wahai 'penyampai' :)

Pssstt : harap tak berjumpa dgn cerita 'penyampai' setiap hari.

5 words from u:

Kazaztan Team said...

penyampai nie kalu betui yg dismpi kan tak pe lg...takut ada tokok tambah....

ieedaz @ mama_isha said...

siapa kah iteww? hehhe
sabar la liza, adatla..mulut org kite takleh nk ttup..asal die bgia sudah..hahaha

Hanis Azla said...

pernah sakit hati dgn penyampai juga.. rasa membuak2 marah.. tp bila fikirkan dalam2.. ignore them is more better.. perasaan jd lebih lega.. lantak pi lah depa nak cerita apa.. he..he..

nn lylyn said...

sape la org nye tu..

fini zaini said...

lepas amik report card hana dtg sini la ek?ehhehehe

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®