Tak sabar sangat

Sabar itu separuh daripada iman... :) So cik puan Lydzar, sila bawak bawak bersabar..

Hehe saya ni tak sabar menantikan esok. Sebab esok ada acara berkumpul bertemu ramah mesra dengan kawan-kawan lama. Dan yang paling specialnya, ini adalah Ladies Programme. Hubbys tolong jaga anak ye :)

Saya dh mintak kebenaran dan kerjasama  En Sudin saya. Dia tolong take care Hannah dan Hadif, Hilda pula saya bawak bersama. Insya Allah, Papa boleh handle dua orang yg dh besar tu.

Jadinya Insya Allah esok semoga semua yang dirancang akan berjalan lancar. Selamat pergi dan kembali kepangkuan keluarga tersayang. I am gonna spend 1night at Bungalow Tiara, Teluk Kemang bersama-sama kengkawan ex-SEMESTA. Barbeque dan acara potpetpotpet laaaa..apa lagi kan. heheehe

Cant wait cant wait cant wait!!




5 words from u:

eMMe said...

Assalam, Lydzar, amboi! tak sabar ek, hehehe.. yea la, mesti rindu nak jumpe kawan2 lame kan... ni la masanya... kim salam kat kawan2 kay! jgn leka sembang, Hilda tu tgk2 juga, heeeee~

:: Mrs.Eady :: said...

selamat brseronok ye :)

amirah said...

selamat bergosip gosipannn...hehe

fini zaini said...

saya pn xsabar nk ber reunion ngn ex skulmate bln 7 ni nanti..ehehhee

ieedaz @ mama_isha said...

wah bestnye!!! 1nite lagi tu stay kat sane... :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®