Bulan Baru ~ bulan Jun!~ Genap Setahun K3S

Salam Jumaat semua!!

Wahhh cepatnya masa berlalu. Jap lagi pejam celik dan bulan July, its time for me to upgrade to version 3.0. Hoihh lambat lagi, ada masa lagi sebulan sebelum upgrade pon. Awat nak nervous awal sangat plak kan. Hihi

Hari ni agak releif. Sejak-sejak berjualan ni, kalau otak tak ligat pikir kerja, mesti ligat pikir pasal sale. :)
Alhamdulillah, untuk bulan May target-target saya semuanya tercapai. Alhamdulillah, 6hb 6, 2012 genap la setahun saya aktif berShaklee. Syukur lagi Ya Allah, target saya untuk mendapat bonus bulanan melebihi gaji basic saya diopis ni tercapai bulan ini. Terima Kasih Ya Allah.

Jadinya Insya Allah bersempena Anniversary Kedai TripleS saya ni, akan ada promosi-promosi, giveaway dan segalanya yg hebat akan berlangsung. Tunggguuuuu yer...hanya di : Kedai Triple S




Jemput Like Page  Kedai TripleS saya untuk lebih info pasal vitamin Shaklee, tips kesihatan, tips kecantikan, tips kelangsingan dan juga tips jana pendapatan melalui Shaklee..upps yg last tu baik PM je saya directly.

OK peeps, selamat meneruskan hari Jumaat. Selamat berweekend!!



3 words from u:

fini zaini said...

semoga success yaa...

eMMe said...

Salam Lydzar, skrg tgk Lydzar aktif bershaklee, bagus2... serasi dgn Lydzar, Me penah beli, tapi tak habis pun... sayang gak, bukan murah barang dia kan....

Selamat maju jaya Lydzar!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, Moga terus suksess ye..:)

dah like kat FB..hehe..:)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®