PD 2012 : Happy moments with FRIENDS

Eh blom Rabu ke? Baru nk buat entry WORDLESS. Kes malasnya nk menaip hehe.

So ni lah hasil mintak'kan gambar dari tuan punya gambar Syifaa. Tulis sket sket jer lah yer :)


Chef on duty : Bihun Goreng jer
Chef bakar membakar

Kasik bakar sama dia

Owhhh FOODS!!!

Next Project : A chubby baby boy :D Hakhakhakkk!!

Ladies and kids :: Uppss yg bertudung hijau  hujung with big girl tu belom berpunya :)

Makan and Chitchat

Yummmehh semuanya :)

Lepas makan main card game ni. BEST and HAPPY moments
Sebelum check out : Banglo Tiara 1, Prot Dickson

Dh macam nk g beraya. Actually we are heading to a wedding after this
Jumpa Idora, our ex-schoolmate kt kenduri

Ini lah pengantinnya : Siti Nur Laila and Hubby
Ada lagi gambar, tp tak download semuanya. Cukup la ini utk jd tatapan kengkawan blog :)

10 words from u:

eMMe said...

hurm...me tgk lydzar makin kurus la...
harap Lydzar sihat... syok la main bako2... hurm...mood nak makan je..tapi takde pun makan banyak mana pun...hehehe...saje ngade! heehehe~

Hanis Azla said...

wah.. seronoknya bergathering.. tgk gambar pun dah rasa macam best sgt.. ALhamdulillah..

ieedaz @ mama_isha said...

seronokla wat aktiviti cam ni..semua girls je, leh gosip2..best2..:)

Eliss Mie said...

hubby memang x ikut ke?

amirah said...

lydzar, apsal kurus sgt ni?? nampak sgt bezanya. sihat2 je kan. busy smp tak sempat mkn ek.. : )

seronok kan bercanda2 camni. siap main donkey lagiii..hihi..seronot

lydzar said...

@eMMe
hah kurus sgt ke? rasa mcm takdek beza sgt pon. saya sihat insyaallah hhehe. kurus makan Omega je ni kihkikihhh

lydzar said...

@Hanis Azla kak fea, memang best! nk nangis je rasa bila hubby greenlite pegi join gath ni. i miss my old frens so much. setahun tak jumpa tau

lydzar said...

@ieedaz @ mama_isha haah ida, all ladies. men not allowed hehee

lydzar said...

@Eliss Mie yup elis. memang semua perempuan je. sang suami duduk rumah jaga anak yg besar2 hehe

lydzar said...

@amirah sihat ami :) nampak ke beza??

part main kad ni mmg best sgt. debar sgt kalu terpegang kad donkey and old maid tu, gelak ketawa tak ingat..hahhaa. seronok sgt

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®