BELAGAK ye

Aku ni kan, memang hari-hari takdek kerja. Kerja aku adalah blogging, surfing, blogging, surfing..boring jugak dah. Skop kerja yg sepatutnya aku buat adalah mensupport sistem SAP B1 kt sini. Tp due to problem with the previous consultant, dorang tak boleh deliver, maka sistem yg dahulunya dah half-way tak berjaya digunakan disini. Last 2-3weeks, kami bz juga la dengan pencarian consultant baru utk re-implementation..sekarang ni tinggal proses nk tunggu kelulusan MD je utk proceed dengan consultant terpilih seterusnya kick-off dan kemudian boleh la mula bz dan berkhidmat secara hakiki..tp rupanya kena tunggu MD balik dari outstation dulu. Mayb in 2 weeks time baru la dia balik. Huhu maknanya tugas aku datang kerja adalah BLOGGING dan SURFING lagi lah yer...makan gaji buta weh!!! Tu pasal la, blog aku ni asek update saja..

Last week kan Abg beli E72. Sungguh dia berlagak dengan aku ok! Ciss sungguh!!

Setakat nk pegi Kota Damansara pon nk pakai GPS. Aku paham la dia nk test functionality of the GPS. Accurate whatnot..Pastu bila dh sampai area dituju..boleh pulak search Place of Interest kan..tau la mana-mana tempat yg ada kt area situ.

Dialog tak tahan :

"Sekarang nk makan pon kena bukak GPS, kalo tak, tak selera je" sambil merujuk pada list kedai-kedai makan yg ada kt Dataran Sunway ni. BELAGAK GILA kan!

dialog tak tahan 2 :

"Pelik jugak kan dgn orang-org pakai henset biasa-biasa ni (sambil jeling aku), ketinggalan betul"

Hahahah aku geram tu geram gak la kan. Padahal dia tu sebelum beli E72 tu, pakai henset cabuk mcm aku jugak. Cepat betul lupa diri..

Tapi takpa, kasik chance la dia jakun sket. Nanti lama-lama kurang la kejakunan dia tu.

Aku pulak memang dh teringin jugak tukar handphone baru, Tp rasa mcm byk lagi benda lain aku bk beli selain handphone ni. Ermm ada sesapa tak nk bagi aku hadiah besday :P

1 words from u:

bubblymummy said...

hahah....biasala,org hp br ;d apalg liza,turn kau lak tuka hp.aku pon dah 6thn pakai samsung tu,mmg dah tiba masa tuka hp...jom sesama berhp baru!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®