Eye bag

Now i know that Eye Bag is one of my closest friend. Uwaaaaaaaaaaaaaa!

Due to sleep yg  sekejap-sekejap terbangun - hadif mintak nenen, hannah merengek kekadang mengigau, papa..upss!! hahah..Ohh  really, i have missed my tidur lena for years.
Ditambah lagi kerja yg mengadap skrin laptop sepanjang 7-8jam bekerja (blogging, surfing etc), the eye bag is becoming more friendly to me.

Actually i dont really like to befriend with Eye Bag. Tp nak cakap kt dia segan. Takut dia terasa hati.

Ada sesiapa boleh suggest cara terbaik dan produk ape yg boleh aku guna utk 'clash' ngn Eye Bag ni tak?


2 words from u:

azya said...

liza..
one of the cheapest way nak ilangkan eyebag ialah pakai uncang teh.
yerp. uncang teh yg kita dok buat teh o ari2 tu. teabag yg dah digunakan tu simpan dlm freezer pastu malam nak tido leh pakai letak kat mata. sbab teh kan one of anti-oxidant. esok pg tgk mata taklah sesembab sebelumnya.
buatla selalu.

kalau tak pun, beli eye cream. byk eye cream jual kat pharmacy, ikut pd apa yg kita nak. utk hilangkan wrinkle ke, fine lines ke dark circle ke semuanya ada. ;)

lydzar said...

oh ye ke, tea bag is the cheapest way la kan.hehe boleh try boleh try ni..tq ani..yg kt farmasi tu mesti mcm agak costly gak kan.aku try cara murah dulu lah.

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®