Semesta 95-99 Get-Together Bowling Game yg ENJOY!

Kejadian bertarikh adalah 3/4/2010. bertempat di sunway pyramid megalane
Thanks a lot pada pihak penganjur yg bertungkus lumus menjayakan event nih. i like the doorgift. the sandwich, the towel also the pen..

aku tak byk amek gambar dihari kejadian sbb kamera aku ni lemah sket bila shoot indoor. ntah bila la nk upgred kamera.

dan sangat tak sangka, team kami menang 1st place! CONGRATES to Hadi, Minyot dan myhubby yg banyak menyumbang mata. walaupon markah aku paling corot dalam team ni, tp sempat juga la aku buat 2-3kali strike sepanjang 3 game. heh! kira menyumbang jugak la pada kemenangan team ni kan..(ceh takmo kalah tu!!)

i wish i could save semua gambar yg kawan-kawan tag kt fb, tp malang sungguh bila opis nih block fb. so how can i paste the pictures hah!?  mayba nk kena memujuk rayu kawan-kawan utk send me the pictures thru email.

seronok juga sekali sekala berkumpul walaupon tak sempat bertegur sapa dengan semua orang. 

thanks also to Abg yg menjadi sporting dengan menjoin xtvt ni..if i can be sporting n supportive to all of your gath-with-your-friends, so u supposedly do the same lah kan :)
kelakar juga, setiap kali turn kami membuat balingan, kami terpaksa bergilir-gilir pegang hadif. nak buat cemana, parents of 2 kids yang takmau ketinggalan bermain boling. seb baik hannah dan hadif agak behave :) thanx too to both of u dear..

update : noon

ok aku telah berjaya menyelinap kedalamFB dan berjaya mendownload gambar-gambaryg telah ditag oleh kawan-kawan..so let pictures tell the stories:


 *doorgift & banner*

 *organizer*
*enoel, syifaa, arif*

*my family & my bestfriend - emi*

*hadif with uncle Manja, aunty Eryn, n aunty Yabeet*

*happy faces - Abg with my schoolmates and Emi's hubby*

*ceria!!*
 front : enoel, aizat, minyot
back : eryn and yours truly with kids

*game sedang berlangsung*

*peace!*
*semua orang happy!*
*happening*

*masa utk strike - yeeeehaa!!*

*strike tu strike juga, mealtime anak jangan dilupa :)*

*team mate - minyot & hadi*

*we are the CHAMPION!! *

*BEST !! next time kita jumpa lagi*


2 words from u:

Nordiana Nordin said...

heheh..memang gitu le..teringat masa join tournament bowling antara bahagian kat uitm sabah dulu..masa tu zana baru 6 bulan..jenuh gak le bergilir2 kami jaga dia..dah le wakil team lain2..tapi ape2 pun memang seronok..

lydzar said...

nasib baik berjaya pujuk organizer bagi sesapa yg bawak spouse main utk bagi kitorang dok dalam satu team
payah juga kalo team berlainan ni..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®