Hari mengosongkan akaun

Macam biasalah, bila bos besar dah sign dokumen utk dihantar ke bank, esok harinya akaun maybank kami pun penuh la.

Tapi penuh tu utk beberapa minit ajer, lepas tu proses mengosongkan dan mengclearkan pon bermula. Aku tgh dok sibuk isi fields 'Favorite Payee', 'Transfer to 3rd Party' bla bla..

tengok la, kejap je akaun hak milik aku surut dan susut dan kempis haishhh!!


6 words from u:

not a serious blogger said...

akaun saya masih kosong sejak hari mengosongkan akaun bln lepas sob sob, lmbt nye gaji nk masuk

Iela Fazielah said...

lydzar.... tu lah pasal kan... hari ni masuk.. esok dah nak kosong balik.... tp dah 2 bln akaun akak meriah... sukernyer... rasa xsurut2 duit... selamat membayar hutng yer.....

Kancilbiru said...

tulah...keja untuk masa depan ka keja untuk bayar hutang tah kita ni.. penat keja tak hilang akaun dah kosong,,,ish ish..

lydzar said...

kak syida : gaji anda dihujung garisan kah? :read date terakhir setiap bulan

kak ila: apekah petua nk bagi akaun meriah selalu?share lah tips itu

kancilbiru: huhu kalau tak utang, tak merasa la kita harta duniawi ni kan..isk isk

Iela Fazielah said...

lydzar: kelakar la.. manade petua... sbnrnyer bln 3 dpt duit kutu... bln 4 ni lak dpt duit kwsp... tu yg bayk sgt tu... hehehe tu je.... tu pasal akak nak blnja org dtg rmh 1 mei ni... hehehe (sedang tersenyum je skrg.....)

lydzar said...

ouh mcm tu ka kak ilah. patut la bersungguh-sungguh meriah akaun dia..duit kutu saya dpt bulan 10, tp tu pon dh full of plan dah tu..berdesup gak dia abes tu nnt hahaha

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®