Alhamdulillah, Hilda dah sihat

Alhamdulillah, here I am.

Am at office. Kan main nampak seronok pegi opis kan?? Hehe!

Actually seronok sebab cik Hilda Marissa dah semakin sihat harini. Bangun pagi tadi, suhu badan dia dah back to normal. Dia tak merengek jam 2-3pagi dan we all sleep soundly last night. Tak macam semalam, asal terjaga dia merengek. dan suhu badan tetap panas je.

Actually malam tadi pegi visit DEMC lagi. Masa kt kaunter Triage tu, medical assistant tu terus suruh g check darah. Maybe doktor dh review history visit kami. Mana tak nya, pagi selasa dh datang, malam rabu datang lagi. Macam tak sabar-sabar nk suruh anak baik demam kan? Of course la, kalau demam on off macam ni mesti la risau.

Jumpa doktor dan doktor kata blood test result ok saja. Nothing to worry. So lega lah. Sbb dh ada result kan. Tak la mak pak dia ni dok saspek something serious kt anak dia.

Lega sangat sekarang. Nnt nk tepon cikgu tanya update cik Hilda dh nak makan atau tidak. Semalam langsung tak makan apa-apa. Asek menyusu je. Bagi roti pon dia buang. Mama masakkan sup ayam dan couscous pon dia tolak. Cuma sempat hirup sesudu dua sup tu je.








7 words from u:

Atia Adina said...

alahmdulillah...anak tak ishat ni...hati pun tak senang kan???dah sihat....gembiranya rasa

MAMASUE said...

mmg betul2 risau bila diorg ni tak sihat kan?sian je tgk.nak2 bila tak lalu nak mkn...take care hilda

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang kesihatan anak2 yang paling kita selalu aware kan.

Iela Fazielah said...

alhamdulillah dah sihat... senang hati kita nak bekerja

eMMe said...

Syukur Alhamdulillah...
Moga Lydzar sentiasa sihat di samping keluarga...

Ina Hashim said...

salam,

lapang dada kan bila anak dah sihat

amirah said...

syukur hilda dah sihat...takdela mama susah hati lagik kan

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®