Aktiviti berdua semalam

Salam Jumaat semua!

Ceria sungguh saya sebab dh Jumaat kan. Esok cuti lagi. Minggu ni hanya 2hari bekerja bagi saya dgn suami. Semalam kami sama-sama amek cuti. Saja nk dating hehe!

Eh tak lah, sebenarnya atas urusan ini. Lepas tu alang-alang byk juga masa free, kami pon keluarlah dating-dating tak rasmi lupa dah ada anak tiga. Sesekali apa salahnya kan :)

Urusan sebenarnya adalah nak pi sain dokumen ni. 


Dah siap sain, balik rumah buat keje rumah jap. Lepas zohor pegi lunch pulak, saya makan benda alah ni dekat Citta Mall, Ara Damansara.

Citta Mall ni agak baru. Belum banyak outlet yg buka, tp tempat makan boleh tahan juga yang ada. Coming soon Bubba Gump Shrimp pon bakal dibuka kt sana. Sempat jugak kami masuk Harvey Norman berangan-angan beli barang-barang letrik baru sempena masuk rumah baru. Ahaks!! Kena berangan dulu, kang sampai masa mana tau tercapai mimpian itu :)


Abes je ronda mall yang kosong, encik abang saya bawak ke Monterez Golf & Country Club. Bukan main golf, tapi main bowling dekat Ole-Ole Bowling. Ole ole!! Macam biasa, saya tak pernah menang kalau main bowling ni. Ke longkang memang byk kali, strike ada la 2-3kali sepanjang 3 games. Nasib lah, saya cuma terror main bola jaring je masa kt sekolah dulu hihihi!


Malam pulak, ajak suami dan anak-anak ke sini. Restoran Ayam Penyet-AP dekat TSB Commercial Centre, Sg Buloh. Saja malas masak :P

Sedap..tapi saya rasa sedap lagi yg pernah saya makan dekat restoran ayam penyet di Kota Damansara. Sekarang dah tutup la pulak kedai di KD ni.


Hehe, masuk bulan kedua 2012, cuti annual dah pon 2 hari diambil. Kang masuk je Mac, lagi 2 hari saya cuti.



14 words from u:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sonotnya..sy pon nak usha2 umah belah sinun..tapi tak sempat lagi nak usha byk umah2 baru tgh naik

Amd said...

saya pun dalam proses beli rumah gak....tapi masa nak sign s&p ari tu...saya amik half day jer....jimat cuti...heheheh

MyKhalish said...

yeayyy xlm lgk HMs nak pdh umah br. ajak kami dtg tau. hihi... jelesnya, thn nih xsmpt lgk dating berdua. huhu..

adianiez AIDA said...

husben aida teringin sgt nak makan kat subway. but kat melaka takdeeeeeee !!! hu hu hu...

wan nurul hezrina said...

wannnh beshlah msuk umah bru nnt...semoga segala urusan lancar=)

amirah said...

bestnya dpt dating2 cenggitu lydzar..kitorg dapat dating waktu lunch jela..skrng ni pun just kdng2 je..kalo tak bapaknya tak senang nak tinggaikan anak dia yang manja sorang tu..kena angkut jugak..kalo angkut anak sahlah mama kena ketepi kan..sob sob sob

lydzar said...

@rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ rose, jauh sket la. tp situ kira area yg mampukamimilik hehehehe..teruskan mengusyar, mana tau tetiba kang jadi jiran kita ni :D

lydzar said...

@Amd haah patutnya proses sign ni kejap je. mmg mood kerja blom mari hahaha so cuti aje satu hari. alang2 ada masa, spend time berdua la ngn suami. bukan senang nk berduaduaan skg kan..

lydzar said...

@MyKhalish lama lagi memi. 2014 baru siap :) insya allah mesti ajak, sbb tak jauh mana pon kan nnt.

lydzar said...

@adianiez AIDA turun kl la berlambak subway kt sini. melaka kl pon tak jauh sgt kan kan kan hehe

lydzar said...

@wan nurul hezrina tq nurul. semoga dpt simpan byk2 duit nak masuk umah baru nnt

lydzar said...

@amirah ami, anak baru sorang mmg rasa kesian nk tinggal. kang anak dh ramai, baru rasa kesian kt diri sendiri/suami sebab jarang ada masa berdua. mayb nnt masa tu dia pulak ajak ami cuti and dating. mana tau :)

Atie@ Atid @Noridawati said...

wah..wah..wah. bestnye dah beli landed house ek. congrats. kat mana tu lydzar?

Iela Fazielah said...

wah..tahniah dah sign agreement...2nd house...bertuah..... paling best dpt gi dating kan.....

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®