Semakin kurus

Salam Jumaat yg berkat.

Semalam masa ambil anak-anak kt taska, saja menyembang kejap dengan cikgu yg tengah dukung Hilda. Cikgu cakap, Hilda diam dan lembik je sepanjang hari kt taska. Tak aktif mcm selalu. Kata cikgu lagi dia taknak makan, taknak minum susu tapi asik tidur je. Cikgu bagitau lagi, "Tengok Hilda ni, muka dia dh nampak kurus je"

Alahai sedih mama dengar.

Memang pon, memang nampak pipi dia agak susut. Badan pon terasa semakin ringan. Kira semalam dh masuk hari keempat dia tak berselera nk makan. Mana tak susut badan. Cuma Alhamdulillah badan dia dh sejuk. Doakan lah dalam masa sehari dua ni selera dia kembali. Rindu sungguh pada perangai dia yg pantang dihulur makanan. Konpom NGAP tak pilih pilih!

Dan tak sabar juga nk tunggu dia cecah umur setahun sebab nnt boleh bagi dia makan benda-benda ni.

Masa-masa selepas demam macam ni, memang dua produk ni sgt membantu. Eksperimen dah dibuat pada Hadif kan. Ternyata berkesan.

Cepatlah 13 Mac 2012 menjelma!!




8 words from u:

eMMe said...

supplement utk anak2 yea...
mencabar kan membesarkan anak2 ni...

amirah said...

13 Mac?? adoi..EDD tu..berdebar jela hati ni

Hanis Azla said...

ala siannya.. semoga cepat sembuh demamnya.. semoga 2 produk tu nnt sesuai utk hida

ayu said...

pernah try dah bagi omega guard dulu pada hariz..huhu..tapi, syg..dia tak mau makan..

lydzar said...

@eMMe haah emme. yg ni la si abang ngn kaka dia makan. hilda blom boleh sbb blom cukup syarat stahun lagi

lydzar said...

@amirah wahhh EDD sama ngn bday hilda eh..kalau sama pon best, nnt kita boleh buat entry bday anak2 pada hari yg sama :)

lydzar said...

@Hanis Azla kena tunggu sebulan lagi 3minggu lagi kak baru boleh start :)
terima kasih atas doa

lydzar said...

@ayu oowh ye ke. ermm dia tak reti nk kunyah cemana kot masa tu. macam hadif main kunyah je. hannah mintak air, dia nk telah je. dia tak tahan bau ikan kt omega tu kot

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®