Short one!

Semalam tak update blog sbb busy sket. Busy dok depan agoda.com hihi. Pening kepala sorang-sorang nk pilih hotel mana satu kt Langkawi nnt. Spec pilihan adalah yang with breakfast dan ada swimming pool. Dan akhirnya saya pilih Langkawi Seaview Hotel kt Pekan Kuah.

Sangat tak sabar nak bawak anak-anak naik "ApiTerbang". Mesti dorang excited :)

OK lah, buntu nih idea takdak. So saya nk ucapkan Happy Long Weekend pada semua. Cuti lagi yeay!!
Sabtu Ahad Isnin Selasa. Apa nk buat eh cuti lama nih???



7 words from u:

Hanis Azla said...

wah.. nak pergi langkawi yer nanti.. bestnya..

Kancilbiru said...

wawi....nak p lkw??? syok tu..:)

happy holiday..

- HaSz - said...

liza, b4 nk gi hotel tu better confirm dulu..sebab aritu has booked online gi langkawi thru agent gak..skali gi hotel rupenye agent tu x book pon..sib baik hotel tu ade bilik kosong

ieedaz @ mama_isha said...

liza nak duk kat kuah yerk..jauhla dari pantai tapi ade swimming pool tu!! bestla geng HMs berendam nanti..:p

Iela Fazielah said...

wah...pegi langkawi... bila tu??? bln 6 ni kalau jd kami pun nak ke langkawi.. tp opis trip... angkut anak & laki skali

ummi mien said...

aku plak suka cari port tepi pantai. sbb hotel ada swimming pool kat kl pon bole cari. hehehe...jgn lupa mkn seafood kat bukit malut.

lydzar said...

@ummi mien mien, hotel ada swimming po ol kt kl memang berlambak, cuma masalahnya kami takpernah pon tidur kt hotel kt kl hehehehe...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®