Steambot pot FREE!

Free lah sebab tak kena keluarkan duit untuk dapatkan periuk ni.
Tapi I spend a lot kt CC. Tau CC tu apa? Card credit hihi. So ni lah hasil redemption lepas berbulan-bulan guna kad kedit.Tak sabar-sabar nk redeem. Padahal kalau tunggu point membiak lagi, boleh dapat something yang lagi best kot. Tak pa lah, memang stimbotpot ni salah satu idaman kalbu pong!!


Memang favourite stim bot ni. Thanks Kak Fidah sudi share resepi kuah stimbot Chinese style. Insyaallah ada masa weekend nnt boleh try. On the way ke opis tadi nampak pulak kedai yang jual frozen food ni.  So dah tau kemana harus diterjah utk acara stimboat nnt. Aduhai sedapnyaaaa!!!




Published with Blogger-droid v1.7.4

6 words from u:

amirah said...

buat jgn tak buat!! hehe.

amie dpt satu masa kawen tp tah mana tah..

Iela Fazielah said...

akak pun suka kat periuk ni..selamat memasak ea...

kasihibu said...

satu lagi hajat tak kesampaian nak membeli periuk gini, sbb akak pun sukalah sangat stimboat

ieedaz @ mama_isha said...

wah pasni berstimbot la slalu puan lydzar kite ni..jgn lupa invite ye bile wat stimbot tu...hiks ;p

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah bestnya, lepas ni boleh selalu masak steambot kan..:)

Atia Adina said...

pasni steamboat kat umah jer lah

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®