Pemandangan yg jarang dilihat

Semalam nk update, tapi tak sempat. Memang nk update sambil tepek gambar ni. Pemandangan yang jarang dilihat, sebab selalunya mereka ni tidur bertabur atas tilam tu. Sorang ke sana, korang kesini, sorang lagi pasti lah bawah ketiak mama. hehe.

Published with Blogger-droid v1.7.4

Semalam, jam 5.30am mama tengah busy buat kerja rumah, cik Hilda mengamuk sebab tak baring sebelah dia. So kena la pause kerja, dan susukan dia. Bila nampak dia dh kenyang, sambil mamai-mamai mama cakap "Adik tidur ngn kakak dan abang ye, mama nk gosok baju plak ni" 

Selalunya bila mama letak balik kt tilam, dia akan mengamuk paksa mama baring gak, tp maybe sebab mama dh cakap kt dia suruh tidur ngn kakak abang, dia pon terus je sambung tidur. Lega. Boleh sambung kerja semula. 

Bila mama dh setel semua, jenguk la semula ke bilik utk kejutkan semua orang bersiap. Nampak dorang tidur macam ni. Owhhh sungguh terharu. Peluk memeluk sesama sendiri :) 
Tapi kesian Hilda, penyek dia ditengah-tengah. Comel!! Teruslah amek Tab dan snap gambar dorang. Dan lepas tu, macam biasa..adegan 'susah-payah' nak kejutkan dorang bangun tidur. Haha!



6 words from u:

eMMe said...

awalnye Lydzar mangun...huhuhu..
so sweet anak2 kamu tidur berhimpit, erat kasih sayang kan...

Rai said...

alahai..comelnya tido bertiga tigaan macam sandwich..hehe..

wahida said...

kelakar lah komen rai tu...mcm sandwich? hehe...

Atia Adina said...

atia & adam pun kalo time tdo kemain rapat....tapi bila bangun...gaduh jerk....

amirah said...

baru nak komen...memng cute...mcm sandwich..huhu..mesti sejuk pepagi ni..

Lizan said...

alahlahlah, comelnya dik-beradik..suka komen sandwich tu..hik hik..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®