Remove bloglist

Sekali lagi saya terpaksa removekan bloglist saya.

Sebab ada few friends komplen dorang tak boleh nak masuk blog saya ni. Ada malware kata mereka. So untuk membolehkan dorang terus singgah tanpa ragu ke blog ni, terpaksa lah saya remove dulu sementara waktu blogslist tu. Hukhuk! Kurang sudah satu aksesori kt blog saya. Rasa kosong je kt tepi tu.

So kawan-kawan jangan terasa saya sombong sebab tak pamerkan blog link kalian kt blog saya ni ye. 





5 words from u:

Atia Adina said...

yer....blog awak tak boleh masuk mll google crome. Ni dia punya keterangan...

mommalydzar.blogspot.com contains content from shoutcamp.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you've visited this site in the past or you trust this site, it's possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
We have already notified shoutcamp.com that we found malware on the site. For more about the problems found on shoutcamp.com, visit the Google Safe Browsing diagnostic page.


kalo masuk guna mozila tak der masalah

lydzar said...

@Atia Adina tq ibu atia for info. macam2 problem rupanya

eMMe said...

camner nak tau kite nye blog ni de malware ke tak ek Sis?

saya masih boleh masuk blog Lydzar n komen2 stakat ni, Alhamdulillah!

lydzar said...

@eMMe dear, ermm biasanya kalau ada malware, akan keluar warning yg mcm komen atia adina kt atas tu. kita sndiri jarang perasan.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

actually buang mysuperkids je..yg lain ok..ha ha

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®