Bangun awal!

Ada orang hari ni bangun sangat awal. Sebab dia excited nak bawak Angry Bird dia pegi sekolah.

Kt sekolah ada jamuan birthday celebration for kids bulan April, May, Jun..kalau tak silap bulan la..so Hadif ni salah sorang yg bdaynya jatuh pada bulan May..cikgu pon dh highlite nama dia dalam kertas tu.

Beli kek readymade je dekat  Ummu Bake Shop, tak banyak pilihan yang ada yg sesuai dgn tema kanak-kanak. So Angry Bird ni jer lah the best :) Beli aje lah sebijik.
Itu pon cik abg Hadif dh seronok sangat. 


Penuhla kek kat sekolah nnt. Macam celebration yg lepas, cikgu cerita ada lagi 4biji kek belum dipotong menjelang petang.

Cerita lain:

Mama : Hannah, minggu depan birthday mama.
Hannah : Mama nk hadiah apa?
Mama : Hannahnak bagi mama hadiah apa?
Hannah : OK, mama nk belon ke nk yg tiup bunyi-bunyi tu ke...
Mama : Mama nk coklat.
Hannah : Bukannnn...mama nk belon ke nk yg tiup bunyi-bunyi tu?
Mama : Hihihi mama taknak yg tu.
Hannah : Belon dengan tiup tu kan kita boleh beli kt kedai kek tadi...~refer to party pack~ hihihih

Cerita lain lagi :
Sepanjang minggu bday mama next week, papa busy outstation sepanjang minggu hukhuk :(

5 words from u:

amirah said...

huhuhu..sabar jela...besday abang sayang kita 16hb lydzar..ntah apa nak bg..bg kasih sayang sudahla..hehe

lydzar said...

@amirah xleh ami..kasih sayang tu ofkos la dh bagi hari2 hehehe..time bday bagi la dia cadbury :P

saya nk demand dh sy nk hadiah apa dari hubby hehehehe

Hanis Azla said...

keknya cantik, tentulah excited nak bangun awal.. comel aje hadiah yg hannah nak bagi utk mama.. anak2dah ada niat nak bg hadiah pun dah cukup baik kan lydzar.. itupun dah buatkan kita rasa terharu..

Lizan said...

uihhhhhhh cantiknya angry bird.... rasa sayang nak makan..

glowing party house said...

Kalau nak cari party shop ada d reko sentral sederet ngn econsave bangi.. segala jenis belon n brg party ada insyaallah. www.facebook.com/glowingpartyhouse

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®